یه دختر معمولی با یه زندگی معمولی
 
قالب وبلاگ

 

بالاخره موفق شدم خیلی عظیم ایمیل های بی جوابو جواب بدم اوه. ببخشید که دیر شد. من تمام کامنت ها و ایمیل ها رو جواب دادم (به جز المیرا خانوم که من همچنان آدرس ایمیلی ازشون ندارم)  اگر کسی مونده که ایمیل یا کامنتش بی جواب مونده تا الان بگه لطفا.

--

امشب اومدیم اون خمیر هزارلاهایی که خریده بودیمو امتحان کردیم. قبلش به دوستم زنگ زدم گفتم تو یه بار گفتی از این خمیرای هزارلاها که واسه شیرینی باقلوا هست تو مغازه ترکا هست، من یه بار خریدم. تو اون دفعه چه جوری استفاده کردی؟ میگه من باهاش سمبوسه درست کردم خنده.

آخه خمیری که گرفته بودیم خیلی نازک بود. شش تا ورقه بود که قطرشون شاید دو میلی متر بود هر کدوم. نمی دونستم الان این یه لایه است یعنی؟ خودم باید چند لایه از اینو رو هم بذارم؟ خودش بزرگ میشه؟ چیکارش کنم الان؟

هرچی هم گشتم دیدم برای وسط شیرینی زبون چیزی نداریم که من بخوام لاش بذارم! خود خمیر باید یه جوری باشه که نخواد آدم چیزی توش بذاره. خودش باید بزرگ بشه!

ولی دیدم چشم آب نمی خوره همچین خمیری هم قد یه شیرینی زبون ایرانی پف کنه. از طرفی اصلا نمی دونستم خمیر شیرین هست یا نه؟ من چقدر باید شهدشو شیرین کنم؟ لازمه چیز شیرینی هم توش بذارم یا نه؟

خلاصه، دوستم گفت خمیر شیرین نیست ولی پفش خوبه. دیگه تشکر کردم و باهاش خداحافظی کردم.

به همسر دادم پشتش بسته ی خمیر هزارلا رو بخونه. دیدیم دو حالت داره برای پختن، یکی حالتی که توش با چیزی پر شده باشه، یکی حالتی که پر نشده باشه. ما هم گفتیم حالا که حالت پر نشده هم داره، میذاریم پر نشده بمونه، ببینیم چطور میشه.

ولی چون خمیر خیلی نازک بود، قطعه قطعه که کردیم خمیرو، دو لایه دو لایه روی هم گذاشتیم. هر خمیر رو به نه قسمت تقسیم کردیم. یعنی 6*9 = 54 قسمت. ولی چون هر دو لایه رو گذاشته بودیم رو هم، عملا 27 تا شیرینی تولید می شد.

شهد روشو آماده کردم، به همسر هم گفتم روی شیرینی ها رو برش بزن تا موقع. اومدم دیدم همه رو دو سه تا برش زده!! میگه گفتم شهد بهتر بره توش.

خیلی ناراحت شدم، کل نوستالژی من از شیرینی زبون به هم خورد. می خواستم شیرینی هام مثل شیرینی بچگی هامون بشه، ولی خب دیگه نمیشد!

برای شهدش هم هیچ چیز خاصی نریختم، فقط شکر و آب و یه کمی زعفرون. شهدو همون اول، قبل از گذاشتن تو فر ریختم روی شیرینی ها که دو بار سینی رو پر کرد.

طبق پشت پاکت 12 دقیقه برای حالتی که چیزی توش نریخته باشی کافی بود. ما هم همون حدود گذاشتیم. بعد از دوازده دقیقه دیدم اوووووووه انقد پف کرده این شیرینی ها که نگو. همون یه لایه شو می ذاشتیم کافی بود.

خیلی هم عالی شده بود. عالی عالی. واقعا بهترین شیرینی/کیکی که تا حالا به عمرم تو آلمان درست کرده بودم همین بود. راحت و ساده. واقعا به همه ی کسایی که آلمانن توصیه می کنم حتما اینو درست کنن. برای ما که دور از شیرینی های ایرانی ایم خیلی خوبه لبخند.

مخصوصا برای مهمونی ها عالیه. هم دردسر نداره و راحت تهیه میشه، هم وقت گیر نیست، حتی ظرف شستن هم نداره! چند تا خمیره که برش می زنی می ذاری تو سینی تا بپزه. فقط یه ظرف کثیف میشه واسه شهد درست کردن! به عمر همچین شیرینی ساده ای ندیده بودم تا حالا متفکر.

خلاصه که ما خیلی لذت بردیم، به شما هم توصیه می کنم شیرینی زبون بپزین لذت ببرین لبخند.

--

به عنوان شام هم یه سینی شیرینی زبون خوردیم لبخند.

--

بعدا اضافه شد:

این عکس شیرینی هاست. قبلا خدمتتون عرض کرده بودم من اهل عکس هنری و این حرفا نیستم، همین جوری تو سینی فر ازشون عکس گرفتم! ضمنا چون شب بود و عکس اصلا خوب نیفتاد، من برای اینکه عکسو اینجا بذارم contrast رنگ ها رو بیشتر کردم. از اول بگم که فک نکنین تقلب کردم.

شیرینی ها هم همون طور که می بینین زیادی پف کردن و ارتفاعشون از طولشون بیشتر شده!! شما اگه از این خمیرا گرفتین یه لایه بیشتر نذارین. وسطشم یه دونه شیار بیشتر نکشین. ما چند تا کشیدیم، شیرینی ها همون طور که می بینین کج و کوله شدن و تعادل ندارن، تاب برداشتن نیشخند.

 عکس از خمیرش نداشتم که بذارم براتون. اما تو اینترنت گشتم، این عکساشه. اولی خمیر تازه است که توش الکل داشت و من نخریدم، دومی خمیر یخ زده بود که من خریدم. من از همین سوپرمارکت خریدم که اسمش هم روش هست (Kaufland). ضمنا من ارزون ترینشو خریدم که 89 سنت بیشتر نبود. گرون تر هم داشت. شما می تونین از اونا بخرین.


 

[ ۱۳٩٤/۱/٢٥ ] [ ۱٢:۱۱ ‎ق.ظ ] [ دختر معمولی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

من یه دختر معمولی هستم که با همسرم توی یه شهر کوچیک آلمان یه زندگی دانشجویی خیلی معمولی داریم و اینجا میخوام همین روزای ساده ولی قشنگ زندگیمونو ثبت کنم. البته زندگی ما هم مثل همه ی زندگی ها فراز و نشیب های زیادی داشته و داره ولی داشتن این فراز و نشیب ها خودش معمولیه! -------------------------------------------------- اگر سوالی در مورد پذیرش توی آلمان داشتین، اول از همه لطفا به سایت اپلای ابرود دات ارگ مراجعه کنید. ----------------------------------------------- اگه نتونستید جواب سوالاتونو بگیرین، من تا جایی که بتونم بهتون کمک می کنم، ولی ازتون خواهش می کنم، سوالاتون رو فقط و فقط توی پست "از من بپرسید" که تنها پست توی برچسب "از من بپرسید" هست، بپرسید، یعنی این آدرس: http://mamooli.persianblog.ir/post/524/ در غیر این صورت به احتمال زیاد جواب داده نمیشه. ------------------------------------------------ اگه رمز می خواین، بگین. -------------------------------------------------- اگه با من کار دارین، به این آدرس ایمیل بزنین: mamooli_persianblog@yahoo.com
نويسندگان
موضوعات وب
صفحات اختصاصی
امکانات وب