یه دختر معمولی با یه زندگی معمولی
 
قالب وبلاگ

آقا این پسته مال دو قرن پیش بود، نمی دونم چرا پیش نویس شده فقط!!

--

این پست مال دیروز بود، نتونستم پستش کنم.

--

دو سه روز پیش سالاد ماکارونی درست کرده بودم با مرغ. خب قطعا یه عالمه آب مرغ اضافه اومد که حیف بود بریزیم دور. واسه همین نگه داشتم، فرداش باهاش سوپ درست کنم. بعد فرداش که خواستم سوپ درست کنم، دیدم خب باز امروز که مرغ ندارم که باهاش سوپ درست کنم! یعنی داشتم، اما قصد نداشتم یه مرغ بذارم فقط برای سوپ. ناهار یه چیز دیگه بود و قصد نداشتم کنارش، باز مجبور بشم مرغ هم درست کنم.

این شد که تصمیم گرفتم دنبال یه سوپ بدون گوشت درست کنم لبخند. تو اینترنت به این سوپ رسیدم. اصلا فکر نمی کردم این قدر خوشمزه بشه، ولی شد! اینه که بر شما باد این سوپه!

من همه چیشو توش ریختم به جز عصاره ی مرغ. همون آب مرغ به اندازه ی کافی خوشمزه اش کرده بود. ضمن اینکه اصلا عصاره ی مرغم کجا بود؟ نیشخند

کرفسو که اصلا فکر نمی کردم تو سوپ خوشمزه بشه، ولی خب شد لبخند. فقط یادتون باشه، جو رو که خودتون می دونین، قبلش حتما باید بذارین تو آب، وگرنه خوب نمیشه.

--

امشب هم شیرینی خامه ای رو امتحان کردم. این قدر آسون بود که نگو. اصلا فکر نمی کردم این قدر راحت باشه. فک کنم از این به بعد به جای اینکه یه عالمه زحمت بکشم کیک درست کنم، همین شیرینی خامه ای ها رو درست کنم و خودمو خلاص کنم چشمک.

شیرینی خامه ای رو از روی این دستور  درست کردم.

--

با توجه به اینکه ممکنه لینک هایی که دادم بعدا خراب بشه، دستورا رو خودم هم می نویسم:

سوپ سبزیجات: جو رو بذارین تو آب مرغ بپزه. خود مرغ رو من نریختم و بیشتر دوست داشتم نسبت به وقتایی که سوپمون مرغ داشت. بعد از اینکه نسبتا خوب پخت، کرفس ریز شده (در حد نگینی)، سیب زمینی نگینی، هویج نگینی رو هم بریزین توی مخلوطتون. بعد اون قدر آرد اضافه کنین که غلظت سوپتون دلخواهتون بشه. من آردو تفت ندادم، همین طوری ریختم، مزه اش هم بد نشد. ادویه هم که به دلخواه خودتونه چی می خواین بریزین. کمی تند، خوشمزه تر میشه به نظر من. زعفرون هم حتما یه کمی بریزین، خیلی خوشرنگش می کنه. با توجه به اینکه قرار نیست شیر یا خامه یا رب توش بریزین، حتما زعفرون بزنین که رنگش قشنگ باشه.

نون خامه ای: نصف پیمونه کره رو بذارین آب بشه (کره رو چون تیکه تیکه می کنین می ریزین تو پیمونه، در واقع کمتر از نیم پیمونه میشه)، وقتی باز شد، با یک و یک چهارم پیمونه آب قاطیش کنین و صبر کنین تا جوش بیاد. زیر گازو خاموش کنین. آرد و نمک رو بریزین (من یادم رفت بریزم نمک، اتفاق خاصی هم نیفتاد!) و هم بزنین. تخم مرغ هاتونو جدا جدا دونه دونه بشکنین تو موادتون و هی هم بزنین. مایه رو بریزین تو قیف و روی سینی فری که از قبل تو فر داغ شده بریزین. باید 30 تا 35 دقیقه ای بپزه. ولی تو فرما که برقیه، بیشتر طول کشید. بعد از اینکه احساس کردیم پخت، گذاشتیمش طبقه ی بالاتر که رنگش فقط عوض بشه و طلایی بشه.

بعد این قلمبه هایی (!!) که درست کردینو از تهش سوراخ کنین. ما با نوک یه چاقو سوراخ کردیم. خامه ای که از قبل آماده کردینو بریزین تو ماسوره. نوک ماسوره اگه کوچیک باشه، می تونین یه کمی فروش کنین داخل قلمبه ای که درست کردین و خامه رو فشار بدین تا قشنگ داخل شیرینی پر بشه با خامه. چون توی این قلمبه ها خالیه، وقتی خامه رو توش فشار میدین، قشنگ پف می کنه و بزرگ میشه. کلا این قلمبه ها هیچی نیستن! توشون کاملا خالیه!

برای خامه، من نمی دونم شما تو ایران چیکار می کنین. اما تو آلمان اگه خواستین بخرین، یه بسته Schlagsahne (که تو یخچال، دور و بر ماست ها و خامه هاست) بخرین. نصفش رو بریزین تو یه ظرف و این قدر بزنین با همزن برقی که کاملا سفت بشه. بعد با کمی کمتر از نصف پیمونه شکر قاطی کنین و دوباره هم بزنین تا قشنگ مخلوط بشه.

بعد که کل شیرینی رو درست کردین و با خامه پر کردین، بذارین تو یخچال تا قشنگ خامه هاش سفت بشه.

این مقدارا برای من فک کنم حدود 20 تا 25 تا شیرینی داد.

همین دیگه. نوش جان لبخند.

--

بعضی ها به شیرینی خامه ای، نارنجک هم میگن. ما هم گاهی می گیم. اون روز تو خیابون داشتیم راه می رفتیم، به همسر میگم بریم خونه نارنجک درست کنیم. بعد با خودم فکر کردم، فک کن الان یه آلمانی از کنارمون رد بشه که رفته فارسی یاد گرفته. چی فکر میکنه واقعا؟! متفکر اینا می خوان برن خونه شون نارنجک درست کنن؟ نیشخند


[ ۱۳٩٥/۱/۳٠ ] [ ۱٠:٥٦ ‎ق.ظ ] [ دختر معمولی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

من یه دختر معمولی هستم که با همسرم توی یه شهر کوچیک آلمان یه زندگی دانشجویی خیلی معمولی داریم و اینجا میخوام همین روزای ساده ولی قشنگ زندگیمونو ثبت کنم. البته زندگی ما هم مثل همه ی زندگی ها فراز و نشیب های زیادی داشته و داره ولی داشتن این فراز و نشیب ها خودش معمولیه! -------------------------------------------------- اگر سوالی در مورد پذیرش توی آلمان داشتین، اول از همه لطفا به سایت اپلای ابرود دات ارگ مراجعه کنید. ----------------------------------------------- اگه نتونستید جواب سوالاتونو بگیرین، من تا جایی که بتونم بهتون کمک می کنم، ولی ازتون خواهش می کنم، سوالاتون رو فقط و فقط توی پست "از من بپرسید" که تنها پست توی برچسب "از من بپرسید" هست، بپرسید، یعنی این آدرس: http://mamooli.persianblog.ir/post/524/ در غیر این صورت به احتمال زیاد جواب داده نمیشه. ------------------------------------------------ اگه رمز می خواین، بگین. -------------------------------------------------- اگه با من کار دارین، به این آدرس ایمیل بزنین: mamooli_persianblog@yahoo.com
نويسندگان
موضوعات وب
صفحات اختصاصی
امکانات وب