سوال اینه:

برای ویزای کار اگه بخواهم اقدام کنه چطور هست؟ من رشته کامپیوتر/نرم افزار می خونم و به زبان انگلیسی در حد Intermediate مسلطم به نظر شما آلمانی رو شروع کنم یا انگلیسی رو تا آیلتس ادامه بدم؟

جوابشو تو ادامه ی مطلب بخونین


 

در مورد اینکه برای ویزای کار بخواین اقدام کنین، شما اطلاعات کامل نگفتین که من بدونم شما الان آلمانید یا نه. اگه آلمان نیستین کارتون سخت تره. اکثر بچه ها اول برای ادامه ی تحصیل میان آلمان، بعد برای ویزای کار اقدام می کنن چون برای ویزای کار شما اول باید کار رو پیدا بکنین و اکی بگیرین از شرکت و بعد برای ویزاش اقدام کنین.

حالا اگه شما کار رو پیدا کردین که مشکلی نیست، می تونین برای ویزاش اقدام کنین. ولی اگه تازه می خواین دنبال کار بگردین باید بگم آلمانی بلد بودن خیلی بهتون کمک می کنه. اینکه انگلیسی رو تا حد متوسط بلدین خوبه ولی باید خودتون ببینین از عهده ی حرف هایی که باید بزنین برمیاین یا نه، مثلا اگه می تونین راحت حرفتون رو به انگلیسی بزنین و می تونین یه موضوع مربوط به رشته تون رو به انگلیسی ارائه بدین، بهتره برین سراغ آلمانی.

یه چیز دیگه ای هم که مهمه اینه که چقدر وقت دارین، آلمانی یاد گرفتن وقت میگیره ولی به یاد گرفتنش می ارزه، مخصوصا اگه بخواین برین شهرهای شرقی. اگه توی شرق آلمان کار پیدا کنین حتما حتما باید آلمانی رو کامل بلد باشین، در غیر این صورت توی کارهای روزمره تون هم به مشکل برمی خورین، چه برسه به کارهای علمی و کاری. از من می شنوید همین امروز یاد گرفتن آلمانی رو شروع کنین.

البته اینو هم باید بگم که توی بعضی از رشته ها بلد بودن زبان آلمانی خیلی مهمه و ازتون انتظار دارن که آلمانی رو کامل بلد باشین، مثلا رشته هایی مثل پزشکی، ولی برای رشته ی شما اگه شما در حد حرف زدن معمولی هم آلمانی بلد باشین به احتمال زیاد می تونین کار پیدا کنین، یعنی لزوما ازتون انتظار ندارن که بتونین به آلمانی پیچیده ترین مسائل رشته تون رو توضیح بدین.

---

امیدوارم این یه ذره اطلاعات من به دردتون خورده باشه.