یه دختر معمولی با یه زندگی معمولی
 
قالب وبلاگ

 

سوال:

چه جوری میشه از دانشگاه های آلمان بورسیه گرفت و آیا بعد از اینکه بورسیه گرفتیم ودرسمون تموم شد باید به ایران برگردیم یا میتونیم همونجا کار پیدا کنیم و اونجا زندگی کینم؟

جواب:

اگه برای دکترا دارین می پرسین، تو آلمان معمولا اگه پوزیشنی باز باشه خودشون آگهی می زنن. ولی در کل شما می تونین به استادا ایمیل بزنین و بپرسین که آیا پوزیشن خالی دارن یا نه. تو این حالت کمتر پیش میاد که استاد پول هم داشته باشه. مثلا بهتون میگه من می تونم به عنوان دانشجو بگیرمت، اما پول ندارم بهت بدم. خودت باید برای خودت دنبال بورس باشی. که در این صورت شما باید برای موسساتی که بورس میدن، مثلا daad اقدام کنین (من بقیه ی موسسات رو بلد نیستم) و ببینین که آیا بهتون بورس میدن یا نه.

اگر هم پوزیشنی رو خود دانشگاه اقدام کنه معمولا همیشه بورسش روش هست. تو این حالت شما فقط باید مدارکی که ازتون خواستن رو به آدرسی که گفتن بفرستین (یا اگه ایمیلی قبول می کنن، ایمیل بزنین) و منتظر جواب باشین.

برای پیدا کردن پوزیشن های دکتری، یه نگاه به این پست بندازین.

البته تو سایت دااد هم می تونین یه تعداد اندکی از موقعیت های دکتری رو ببینین ولی بهترین راه فقط و فقط اینه که سایت تک تک دانشگاها رو چک کنین. ضمنا به استادا هم ایمیل بزنین. چون اگه استادی بخواد مثلا سه ماه دیگه دانشجو بگیره بهتون میگه که مثلا من می خوام سه ماه دیگه رو فلان موضوع یه پروژه بگیرم و این طوری شما یه خرده دستتون میاد که کی باید اقدام کنین برای دکترا.

برای اطلاعات بیشتر، فکر کنم برچسب "بورسیه در آلمان" رو هم اگه بخونین، به دردتون بخوره.

در مورد قسمت دوم سوالتون:

آیا بعد از اینکه بورسیه گرفتیم ودرسمون تموم شد باید به ایران برگردیم یا میتونیم همونجا کار پیدا کنیم و اونجا زندگی کنیم.

باید بگم که "بورسیه گرفتن" هیچ ربطی به درستون نداره. ولی اگه درستون تموم شد، شما 18 ماه فرصت دارین کار پیدا کنین. یعنی می تونین ویزاتونو 18 ماه تحت عنوان jobsuche (جویای کار) تمدید کنین و دنبال کار بگردین. اگه تو 18 ماه کار پیدا نکردین باید برگردین کشورتون ولی اگه کار پیدا کردین مادامی که کار دارین می تونین تو آلمان زندگی کنین.

ضمنا فکر می کنم خودتون می دونین، ولی محض احتیاط می گم که برای اینکه ویزاتونو تبدیل به جویای کار کنین، باید نشون بدین که استطاعت مالی زندگی توی آلمان رو برای اون مدت (18 ماه) دارین. البته این ویزا رو می تونین توی دو نوبت بگیرین، یه شیش ماهه و یه یه ساله (فکر کنم سه تا نوبت شیش ماهه هم بشه). یعنی هر بار به اندازه ی شیش ماه پول توی حسابتون دارین و اداره ی اقامت هم به اندازه ای که شما پول دارین ویزاتونو تمدید می کنه.

 

[ ۱۳٩۳/٢/٥ ] [ ٤:٠٧ ‎ب.ظ ] [ دختر معمولی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

من یه دختر معمولی هستم که با همسرم توی یه شهر کوچیک آلمان یه زندگی دانشجویی خیلی معمولی داریم و اینجا میخوام همین روزای ساده ولی قشنگ زندگیمونو ثبت کنم. البته زندگی ما هم مثل همه ی زندگی ها فراز و نشیب های زیادی داشته و داره ولی داشتن این فراز و نشیب ها خودش معمولیه! -------------------------------------------------- اگر سوالی در مورد پذیرش توی آلمان داشتین، اول از همه لطفا به سایت اپلای ابرود دات ارگ مراجعه کنید. ----------------------------------------------- اگه نتونستید جواب سوالاتونو بگیرین، من تا جایی که بتونم بهتون کمک می کنم، ولی ازتون خواهش می کنم، سوالاتون رو فقط و فقط توی پست "از من بپرسید" که تنها پست توی برچسب "از من بپرسید" هست، بپرسید، یعنی این آدرس: http://mamooli.persianblog.ir/post/524/ در غیر این صورت به احتمال زیاد جواب داده نمیشه. ------------------------------------------------ اگه رمز می خواین، بگین. -------------------------------------------------- اگه با من کار دارین، به این آدرس ایمیل بزنین: mamooli_persianblog@yahoo.com
نويسندگان
موضوعات وب
صفحات اختصاصی
امکانات وب