یه دختر معمولی با یه زندگی معمولی
 
قالب وبلاگ

 

سوال اینه:

حج تمتع هم از آلمان میشه رفت؟؟! یعنی میشه مث تو ایران 20 سال آدم تو نوبت نمونه و بره حج تمتع ؟؟ و آیا میدونین هزینه حج عمره یا تمتع رو اونجا تو گروههایی که میگین چقدره و کیفیت برنامه هاشون و مدتش ( چند روز) چطوره؟؟ دیگه اینکه برای رفت و آمد به ایران باید هربار ویزا گرفت مثلا اگه من بخوام سالی 1- 2 بار برم ایران میشه؟ ویزا میخواد هر بار؟ و آیا اصلا به دانشجوهای دکترا یا ارشد از طرف دانشگاه چنین اجازه ای داده میشه؟؟ بعد اینکه وقتی  پدر و مادر هنوز پاسپورت آلمانی ندارن ( طی 8سال که هنوز نگذشته) بچه ای که اونجا به دنیا بیاد شناسنامه و پاسپورت آلمانی و اقامت میدن؟؟ و سوال اخر: ! اگه خانمم من برا دکترا پذیرش بگیره از همون اول من میتونم باهاش بیام اونجا و کار کنم یا منم ادامه تحصیل بدم ؟

جوابو تو ادامه ی مطلب بخونین.


حج تمتع هم از آلمان میشه رفت؟ یعنی میشه مث تو ایران 20 سال آدم تو نوبت نمونه و بره حج تمتع ؟

بله میشه رفت و نیازی هم نیست 20 سال تو نوبت باشین! انقدر متقاضی اینجا کمه که هر سال بنویسین همون سال میرین.

و آیا میدونین هزینه حج عمره یا تمتع رو اونجا تو گروههایی که میگین چقدره و کیفیت برنامه هاشون و مدتش ( چند روز) چطوره؟

فقط می دونم مدتش دو هفته است برای تمتع. بیشتر از این اطلاع ندارم. قیمتش هم حداقل 2500 یورو هست.

دیگه اینکه برای رفت و آمد به ایران باید هربار ویزا گرفت مثلا اگه من بخوام سالی 1- 2 بار برم ایران میشه؟

نیازی به ویزای دوباره نیست.

ویزا میخواد هر بار؟ و آیا اصلا به دانشجوهای دکترا یا ارشد از طرف دانشگاه چنین اجازه ای داده میشه؟

بله اجازه دارن.

بعد اینکه وقتی  پدر و مادر هنوز پاسپورت آلمانی ندارن ( طی 8سال که هنوز نگذشته) بچه ای که اونجا به دنیا بیاد شناسنامه و پاسپورت آلمانی و اقامت میدن؟

به هیچ وجه! در چنین شرایطی میرین پاسپورتتون رو از کنسولگری یا سفارت ایران که نزدیکتون هست میگیرین.

من فکر می کنم شما زیادی خوش بین هستین به اقامت گرفتن و پاسپورت گرفتن تو آلمان. بهتره یه کمی بیشتر در این زمینه مطالعه کنین.

و سوال آخر: ! اگه خانمم من برا دکترا پذیرش بگیره از همون اول من میتونم باهاش بیام اونجا و کار کنم یا منم ادامه تحصیل بدم ؟

تا جایی که من شنیدم ویزای همراه مثل ویزای شخص اصلی هست. یعنی اگه همسر شا که میاد اینجا به عنوان دانشجو بیاد، فقط اجازه ی صد و بیست روز کار تمام وقت در سال رو داره (یا 240 روز نیمه وقت) و در این صورت همراهش هم فقط اجازه ی همین مقدار کارو داره.

اگه بخواین واقعا کار کنین باید اول کارو پیدا کنین، بعد برین ویزاتونو تبدیل به ویزای کار کنین. ضمنا یادتون نره برای کار کردن حتما به زبان آلمانی خیلی خوب نیاز دارین.

برای ادامه ی تحصیل هم باید برای دانشگاها اقدام کنین و ببینین کجا می تونین پذیرش بگیرین (مثل همون کاری که وقتی ایران باشین باید بکنین).

---

پی نوشت: بازم من تاکید می کنم شما زیادی خوش بین هستین به اقامت گرفتن و پاسپورت آلمانی گرفتن. بهتره بیشتر در این زمینه مطالعه کنین. به اون آسونی که شما فکر می کنین نیست.

مثلا یه علتش اینکه شما وقتی اینجا کار پیدا می کنین مثل ایران نیست که کار دائم باشه و یهویی کار سی ساله پیدا کنین. کارها یه سال یه سال تمدید میشه یا گاهی وقتا پروژه ایه و بعد از یه سال تموم میشه. شما مدام باید دنبال کار جدید بگردین و گاهی وقتا ممکنه نتونین تو آلمان کار پیدا کنین و مثلا یه سال تو سوئیس کار کنین، من اطلاعی ندارم که آیا چنین موردی باعث میشه گرفتن پاسپورت یا اقامت شما مختل بشه یا نه، به عبارت دیگه من نمی دونم آیا مثلا اون 3 سالی که برای اقامت لازمه یا اون 8 سالی که برای پاسپورت لازمه باید پیوسته باشه یا نه.

برای همین بهتون میگم این قوانین خیلی پیچیده تر از این حرفا هستن که شما بخواین با خیال راحت بیاین اینجا و بگین پس دو روز دیگه اقامت میگیریم و پاسپورت میگیریم.


[ ۱۳٩۳/٢/٦ ] [ ۱:٤٠ ‎ب.ظ ] [ دختر معمولی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

من یه دختر معمولی هستم که با همسرم توی یه شهر کوچیک آلمان یه زندگی دانشجویی خیلی معمولی داریم و اینجا میخوام همین روزای ساده ولی قشنگ زندگیمونو ثبت کنم. البته زندگی ما هم مثل همه ی زندگی ها فراز و نشیب های زیادی داشته و داره ولی داشتن این فراز و نشیب ها خودش معمولیه! -------------------------------------------------- اگر سوالی در مورد پذیرش توی آلمان داشتین، اول از همه لطفا به سایت اپلای ابرود دات ارگ مراجعه کنید. ----------------------------------------------- اگه نتونستید جواب سوالاتونو بگیرین، من تا جایی که بتونم بهتون کمک می کنم، ولی ازتون خواهش می کنم، سوالاتون رو فقط و فقط توی پست "از من بپرسید" که تنها پست توی برچسب "از من بپرسید" هست، بپرسید، یعنی این آدرس: http://mamooli.persianblog.ir/post/524/ در غیر این صورت به احتمال زیاد جواب داده نمیشه. ------------------------------------------------ اگه رمز می خواین، بگین. -------------------------------------------------- اگه با من کار دارین، به این آدرس ایمیل بزنین: mamooli_persianblog@yahoo.com
نويسندگان
موضوعات وب
صفحات اختصاصی
امکانات وب