سوال اینه:

 اگه خانم من پذیرش دکترا یا ارشد بگیرهموقع ویزا گرفتن به هردومون ویزا میدن و ما با هم میتونیم وارد آلمان شیم یا اول همسرم باید بیاد بعد من؟ و اینکه آیا گواهی تمکن مالی میخواد یا اینکه خانمم دکترا باشه و حقوق بگیره کافیه و قبول میکنن؟ ( یا سطح حقوقش باید چقدر باشه که قبول کنن؟) و  واقعا  میگین از آلمان میشه تمتع رفت؟ با ویزا دانشجویی یا بعد از اقامت رو میگین؟ یعنی امثال شما ها که اونجا دکترا یا ارشد میخونن میتونن راحت برن حج تمتع و ...؟؟؟!! ( چه خوب)

 

جوابشو تو ادامه ی مطلب بخونین

 


 

سوال اینه:

 اگه خانم من پذیرش دکترا یا ارشد بگیرهموقع ویزا گرفتن به هردومون ویزا میدن و ما با هم میتونیم وارد آلمان شیم یا اول همسرم باید بیاد بعد من؟

می تونین هردوتون با هم درخواست ویزا بدین و محدودیتی نداره.

اما معمولا یه نفر زودتر میره که خونه پیدا کنه و یه کمی با راه و چاه آشنا بشه بعد نفر دوم بره. چون این طوری هزینه ها خیلی کمتر میشه. بخصوص که روزای اول رو باید هتل یا مهمانسرای دانشگاه بمونین که هزینه اش برای دو نفر خیلی زیاد میشه.

و اینکه آیا گواهی تمکن مالی میخواد یا اینکه خانمم دکترا باشه و حقوق بگیره کافیه و قبول میکنن؟ ( یا سطح حقوقش باید چقدر باشه که قبول کنن؟)

صد درصد هر چند نفری که خانواده تون باشن، باید به تعداد همه شون تمکن مالیتون رو نشون بدین. نفری 670 یورو لازم هست و حقوق همسر شما اگه بالای 2*670 یورو باشه، نیازی نیست که پول بلوکه کنین. در غیر این صورت باید به سفارت نشون بدین که مابه التفاوت حقوق همسرتون و چیزی که لازم هست برای دو نفر رو دارین.

و  واقعا  میگین از آلمان میشه تمتع رفت؟ با ویزا دانشجویی یا بعد از اقامت رو میگین؟ یعنی امثال شما ها که اونجا دکترا یا ارشد میخونن میتونن راحت برن حج تمتع و ...؟؟؟!! ( چه خوب)

بله میشه رفت. حتی با ویزای دانشجویی. اما نه با اون ویزای دانشجویی سه ماهه که آدم باهاش میاد آلمان. با ویزایی که اینجا تمدید می کنین و یه ساله هست.