پراکنده

 

اول از همه تا یادم نرفته بگم اون نوشیدنی ای که اون روز همکلاسیمون آورده بود، اسمش پینا کولادا بود (Pina colada). اگه دوست دارین سرچ کنین و سعی کنین درستش کنین، شاید شما دوست داشته باشین لبخند.

--

یه عالمه زردآلو داشتیم که نزدیک بود خراب بشه. همسر زردآلود دوست نداره، منم تنهایی نمی تونستم همه شونو بخورم، مطمئنا قبلش خراب میشد. همسر گفت بیایم برگه شون کنیم، گفتم بذار باشه من می خورم، گفت نه، خراب میشه. گفت بذاریم تو فر با حرارت داغ برگه بشه. گذاشتیم، از زیرشون آب راه افتاد، داشتن مربا می شدن خنده.

بعد که دیدیم این طوری شد، همسر گفت بهشون شکر بزنم و بذارم تو آب بجوشه کلا مرباشون کنم. اما من ترجیح دادم همین طوری بریزیمشون سطل آشغال. آخه تو این فصل سال ما اصصصصلا کره نمی خوریم، قبلا تجربه بهم ثابت کرده درست کردن مربا تو این فصل از سال، یعنی گذاشتن مربا تو یخچال، کپک زدنش بعد از چند وقت و در نهایت هدر رفتن یه عالمه شکر و میوه ی مربا شده و انرژی صرف شده برای درست کردن مربا!

ولی خیلی دلم سوخت، حداقل اگه اون جوری درب و داغونشون نمی کردیم، تا چند روز دیگه بالاخره من نصفشو که خورده بودم که! کلی اسراف شد.

--

قبل از اینکه فاجعه ی بالا رخ بده، همسر میوه پوست کند و خورد کرد، از جمله دو تا زردآلو برای من. زردآلوهاش از اول که بی مزه بود. دیگه شل و ول هم شده بود، اصلا خوشمزه نبود. میگه از این هلوها بخور، گفتم بذار اول داروهامو بخورم! زردآلوها رو عین دارو اول می خوردم که بعدش روش یه چیز دیگه بخورم مزه اش بره خنثی. آخه اینم زردآلوئه این آلمانی ها دارن؟

واقعا طفلکی آلمانی ها از موهبت میوه ی خوشمزه کاملا بی بهره ان. همه ی میوه ها و سبزیجاتشون اصلاح نژادیه. میری فروشگاه می بینی بسته بندی کردن، تمام بسته ها روشون زده یه کیلو، همه شون هم مثلا شیش تا گوجه فرنگی دارن!

--

یکی از بچه ها از کل کلاس هایی که تا الان تشکیل شده، یعنی حدود سه هفته که میشه حدود 14 15 جلسه، فقط 5 جلسه رو حاضر بوده. معلم بهش گفت چرا بقیه شو نیومدی؟ گفت هفته ی پیش خواهرم اینا اومده بودن اینجا، این هفته نمی دونم کی کی اومده، هفته ی بعد مامانم اینا میان. معلم بهش میگه خب چرا این همه پول میدی وقتی نمی تونی بیای؟ میگه چون .... (یه چند ثانیه مکث)، من ( یه چند ثانیه مکث)، .... می تونم!!

اول من فک کردم منظورش اینه که با همون 5 جلسه اومدن و بقیه شو خودم خوندن می تونم به کلاس برسم، بعد دیدم یهو کلاس منفجر شد. معلوم شد منظورش اینه که پول دارم، می تونم، دلم می خواد (البته اون بیچاره مودبانه گفت ها!) خنده.

--

دو سه تا سیاه پوست تو کلاسمون داریم. یکیشون رنگش قهوه ای تیره است، ولی دو تاشون کلا مشکی پوستشون. خیلی برام جالب بود. تا الان هیچ وقت دو تا سیاه پوست با دو تا رنگ کاملا قابل تمایزو کنار هم ندیده بودم و راستش نمی دونستم سیاه پوستا هم رنگ پوستشون فرق داره با هم، همون طور که ما سفیدپوستا تو قسمت های مختلف دنیا، یا حتی همون ایران، رنگ پوستمون با هم فرق داره، گرچه هممون سفیدپوست حساب می شیم.

اون دوتایی که کاملا پوستشون مشکیه مال آفریقائن، اون یکی که رنگ پوستش روشن تره مال آمریکای مرکزیه. البته نمی دونم علت تفاوت رنگ پوستشون تفاوت محل زندگیشونه یا اونی که پوستش روشن تره دو رگه است. روم هم نمیشه ازشون بپرسم. به نظرتون اگه ازشون بپرسم زشته؟ سوال

--

از نظر بچه های کلاس من خیلی بزرگم! مخصوصا که از همه سابقه ی بیشتری تو بودن تو آلمان دارم. وقتی بهشون می گم سه چهار ساله اینجام، یه جور خاصی می گن سه سااااااله اینجایی؟!!

حتی امروز با بغل دستیم صحبت می کردم، می گفتم من کوچیک ترین بچه ی خونه مونم، باورش نمی شد! فک کنم فک می کرد امکان نداره کوچیک ترین بچه ی خونه 28 سالش باشه خنثی.

 

/ 12 نظر / 10 بازدید
نمایش نظرات قبلی
امید

مربا هاتون چه زود خراب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! مامانم مربا داره ماله 4-5 سال پیشه کاملا سالمه مربا رو بزارین فریزر

ماهگل

[قلب] دوستم من از اين به بعد ميخوام فقط آيكون بذارم چون زياد اهل كامنت گذاشتن نيستم.فقط ميخوام بدوني كه ميخونمت هر روز[گل]

لیلی

رنگ پوست ادما به محل زندگی و نژادشون و دوری و نزدیکی به دریا و خط استوا ربط داره. افرادی که در نزدیکی خط استوا در هر قاره ای زندگی می کنند پوست شون سیاه روشن! یا به قول تو کمرنگ کشورهایی مثل هند و بنگلادش هم سیاه کمرنگ دارند. بعضی کشورهای افریقایی به خصوص مرکز و جنوب سیاه پررنگ هستند ولی شمال افریقا مثل مصر و الجزیره رنگ پوستشون به ما شبیه تره. البته اینا همه تئوری خودمه[نیشخند] هنوز نظریه ام رو جایی ثبت نکردم

مصطفي

به نظرم طرحش مودبانه نباشه، من تا وقتي با كسي رفيق نباشم از اين سوالا نميكنم اون هم توي جمع

زهره

ببخشید شما با مانتو و مقنعه یا شال اینا میرین سر کلاس؟؟اگه دوست نداشتین جواب ندین.یعنی منظورم اینه که با حجاب خیلی راحت میشه رفت دانشگاه؟

مریم

فک نکنم حتی اگر ازشون هم بپرسی جواب درستی بگیری. [نیشخند] رنگ پوست حداقل توسط 6 ژن کنترل پیشه. حالا تصور کن هر ژن خودش هم مستقل و هم در ارتباط با دیگر ژن ها وارد شبکه های مولکولی سلول میشه تا نهایتا یک رنگ رو بوجود بیاره. بنابراین خیلی طبیعیه که طیف متفاوتی از رنگ پوست رو ببینیم. خود این ژن ها تحت تاثیر مستقیم با محیط هستن. در واقع رنگ پوست سیاه نوعی سازگاری با محیط هست. در واقع سفید پوستان در مناطق خیلی گرم اصلا بر اثر ابتلا به انواع سرطان پوست نمی تونن ادامه زندگی بدن و سیاه پوستان به همین دلیل در اون مناطق بیشتر دیده میشن. این سیاه پوستان حتی اگر مهاجرت کنن به مناطق سردسیر باز هم رنگ پوست سیاه باقی میمونه مثل سیاه پوستان فرانسوی. چون ژنتیک این افراد نوع خاصی از رنگ دانه رو تولید میکنه و قادر به عوض شدن هم در یک فرد نیست.

مریم

پس تا اینجا صحبت لیلی خانم درسته. اما صحبت همسر شما هم درسته. ما میتونیم در یک جمعیت ساکن در یک محل رنگ های متفاوتی داشته باشیم. چون به هرحال نیروهای ژنتیک جمعیت همه یا هیچ که عمل نمی کنن. بنابراین درسته و یک جمعیت غالب میشن اما اقلیت ها هم وجود دارن. فراوانی کمتری دارن اما هستن. بعد این زنها اقلیت اینکه در ترکیب با چه ژن یا ژنهای دیگه قرار بگیره رنگ نهایی رو بوجود مباره. این هست که شما میتونی در یک جمعیت یک رنگ رو به صورت غالب ببینی اما در عین حال رنگ های دیگه رو هم با درجات متفاوت ببینی.

محمد

سلام. چه خوبه که تجربیاتتون رو می نویسید. من تازه آشنا شدم با وبلاگتون. امیدوارم بتونم به ویزای آلمان برسم امسال.

دارچین

وبلاگت به من انرژی خاصی میده <درمورد اون همکلاسی میتونم ،شاید پولش رو پس نمیدن واونهم نمیدونسته که مهمون براش میاد.

پیمان

سلام خانم دختر معمولی. پینا کولادایی که در ایران ما خوردیم و در بازار هست ترکیبیست از شیره نارگیل و آب آناناس به اضافه مواد شیرین کننده. همین. در مورد مربا هم باید خدمتتون عرض کنم از قدیم ترکیباتی که با ماده شیرین کننده درست می کردن به جهت اینکه کپک نزنن اصطلاحا قوام می آوردن یعنی میذاشتن اینقدر بجوشه تا آبش تبخیر بشه و وقتی با قاشق از اون ماده بر می داشتن از قاشق نریزه. در این حالت برای مدتهای طولانی فاسد نمی شده و کپک نمی زده. حتی ترکیبی مثل سکنجبین رو هم برای نگهداری طولانی مدت قوام می آوردن و موقع استفاده، ترکیب غلیظ شده رو با مقداری آب رقیق می کردن. اگه دقت کرده باشین مرباهای مامان پز هم بسیار غلیظ هستن و ماندگاری بالایی دارن. آب درسته که منشأ پاکی و پاکیزگی هست ولی عامل درجه یک فساد و گندیدگی هم هست.