جواب از من بپرسید

حج تمتع هم از آلمان میشه رفت؟ یعنی میشه مث تو ایران 20 سال آدم تو نوبت نمونه و بره حج تمتع ؟

بله میشه رفت و نیازی هم نیست 20 سال تو نوبت باشین! انقدر متقاضی اینجا کمه که هر سال بنویسین همون سال میرین.

و آیا میدونین هزینه حج عمره یا تمتع رو اونجا تو گروههایی که میگین چقدره و کیفیت برنامه هاشون و مدتش ( چند روز) چطوره؟

فقط می دونم مدتش دو هفته است برای تمتع. بیشتر از این اطلاع ندارم. قیمتش هم حداقل 2500 یورو هست.

دیگه اینکه برای رفت و آمد به ایران باید هربار ویزا گرفت مثلا اگه من بخوام سالی 1- 2 بار برم ایران میشه؟

نیازی به ویزای دوباره نیست.

ویزا میخواد هر بار؟ و آیا اصلا به دانشجوهای دکترا یا ارشد از طرف دانشگاه چنین اجازه ای داده میشه؟

بله اجازه دارن.

بعد اینکه وقتی  پدر و مادر هنوز پاسپورت آلمانی ندارن ( طی 8سال که هنوز نگذشته) بچه ای که اونجا به دنیا بیاد شناسنامه و پاسپورت آلمانی و اقامت میدن؟

به هیچ وجه! در چنین شرایطی میرین پاسپورتتون رو از کنسولگری یا سفارت ایران که نزدیکتون هست میگیرین.

من فکر می کنم شما زیادی خوش بین هستین به اقامت گرفتن و پاسپورت گرفتن تو آلمان. بهتره یه کمی بیشتر در این زمینه مطالعه کنین.

و سوال آخر: ! اگه خانمم من برا دکترا پذیرش بگیره از همون اول من میتونم باهاش بیام اونجا و کار کنم یا منم ادامه تحصیل بدم ؟

تا جایی که من شنیدم ویزای همراه مثل ویزای شخص اصلی هست. یعنی اگه همسر شا که میاد اینجا به عنوان دانشجو بیاد، فقط اجازه ی صد و بیست روز کار تمام وقت در سال رو داره (یا 240 روز نیمه وقت) و در این صورت همراهش هم فقط اجازه ی همین مقدار کارو داره.

اگه بخواین واقعا کار کنین باید اول کارو پیدا کنین، بعد برین ویزاتونو تبدیل به ویزای کار کنین. ضمنا یادتون نره برای کار کردن حتما به زبان آلمانی خیلی خوب نیاز دارین.

برای ادامه ی تحصیل هم باید برای دانشگاها اقدام کنین و ببینین کجا می تونین پذیرش بگیرین (مثل همون کاری که وقتی ایران باشین باید بکنین).

---

پی نوشت: بازم من تاکید می کنم شما زیادی خوش بین هستین به اقامت گرفتن و پاسپورت آلمانی گرفتن. بهتره بیشتر در این زمینه مطالعه کنین. به اون آسونی که شما فکر می کنین نیست.

مثلا یه علتش اینکه شما وقتی اینجا کار پیدا می کنین مثل ایران نیست که کار دائم باشه و یهویی کار سی ساله پیدا کنین. کارها یه سال یه سال تمدید میشه یا گاهی وقتا پروژه ایه و بعد از یه سال تموم میشه. شما مدام باید دنبال کار جدید بگردین و گاهی وقتا ممکنه نتونین تو آلمان کار پیدا کنین و مثلا یه سال تو سوئیس کار کنین، من اطلاعی ندارم که آیا چنین موردی باعث میشه گرفتن پاسپورت یا اقامت شما مختل بشه یا نه، به عبارت دیگه من نمی دونم آیا مثلا اون 3 سالی که برای اقامت لازمه یا اون 8 سالی که برای پاسپورت لازمه باید پیوسته باشه یا نه.

برای همین بهتون میگم این قوانین خیلی پیچیده تر از این حرفا هستن که شما بخواین با خیال راحت بیاین اینجا و بگین پس دو روز دیگه اقامت میگیریم و پاسپورت میگیریم.


/ 3 نظر / 3 بازدید
محمد

ببخشین منظورم این بود که اگه خانم من پذیرش دکترا یا ارشد بگیرهموقع ویزا گرفتن به هردومون ویزا میدن و ما با هم میتونیم وارد آلمان شیم یا اول همسرم باید بیاد بعد من؟ و اینکه آیا گواهی تمکن مالی میخواد یا اینکه خانمم دکترا باشه و حقوق بگیره کافیه و قبول میکنن؟ ( یا سطح حقوقش باید چقدر باشه که قبول کنن؟) و واقعا میگین از آلمان میشه تمتع رفت؟ با ویزا دانشجویی یا بعد از اقامت رو میگین؟ یعنی امثال شما ها که اونجا دکترا یا ارشد میخونن میتونن راحت برن حج تمتع و ...؟؟؟!! ( چه خوب) !! ممنون از لطفتون و جوابهاتون

لیلی

میزان کار ویزای همراه بسته به ایالت فرق می کنه.

فاطمه

سلام اینکه گفتین از آلمان با ویزای 1ساله دانشجویی میشه حج عمره و تمتع رفت آیا اگه فرصت مطالعاتی هم بیایم میشه؟ و ویزامون باید چند ماهه باشه که بشه؟ و آیا تو همه کشوها اینطوره یا المان؟ و اینکه حتما باید با گروههایی که میگین ثبت نام کرد یا هر موقع خود آدم بخواد بره هم میشه خودش تنها بره؟ ممنون